Busquem urbanistes xicotets!

Busquem urbanistes xicotets perquè ens ajuden amb el traçat i la senyalització de la principal ruta escolar de Xàbia.

Durant el curs passat, contarem amb el Consell dels Xiquets que ens ajudaren a pensar i calcular com volíem que foren els nostres camins escolars. Ara, tornem a necessitar la col·laboració dels urbanistes escolars per senyalitzar la primera ruta escolar de Xàbia, vinculada als col·legis Vicente Tena, Graüll i Maria Inmaculada i transcorrerà pel Casc Antic.

Recerquem sis representants de cadascun dels tres col·legis vinculats a la ruta, dos per curs entre 3er, 4rt, 5é  de primària. Els 18 alumnes participaran en un taller estructurant en tres sessions de dues hores que tindran lloc les vesprades de dimarts 10, 17 i 24 de novembre, entre les 17.30 i les 19.30 hores. Els professors que vulguen acompanyar-nos, també seran benvinguts. Durant el mes de desembre es materialitzarà la senyalització que s’ha dissenyat al llarg dels tallers, junt al nostre treball de disseny.

El taller serà marcadament creatiu, molt divertit i la major part del temps, en els carrers de Xàbia; ho passarem d’allò més bé. Terminarem amb una festa gran per a tots els que ens vulguen acompanyar. Les xiquetes i els xiquets participants veuran reflectides les seues idees al disseny de la senyalització de Pas a Pas i a més, rebran un diploma que reconega el seu treball per la ciutat.

Si vols participar, escriu-nos a caminsescolarsxabia@gmail.com