Creant els senyals

Els nostres urbanistes xicotets, els que ens estan ajudant per tal de fer realitat el primer camí escolar de Xàbia, acompanyats per alguns dels membres del Consell dels Xiquets, férem una altra trobada.
I ho férem perquè, ara que ja tenim clar que ens agrada anar al col·le caminant, ara que ja sabem per on hem d’anar, ara, volem senyalitzar el camí.

La primera tasca va ser triar les peces per fer la base. Hi havia un munt per collir, però la cosa va ser fàcil. Seguim les instruccions de Chema i de Toni i de seguida estàvem fent una cua per tal de recercar les figures que més ens agradaven.

Ara pertocava uns dels moments més emocionants de la vesprada. Havíem de pintar les peces amb uns dels esprais d’eixos que utilitzen els grafiters.  I a tots ens feia molta il·lusió. A més havíem preparat màscares per tal de que no ens molestara la olor dels esprais. Va ser tan divertit que repetirem.

Calia deixar les peces perquè s’eixugaren. Un poquet, al costat de la taula on les havíem pintat. I un altre poquet a la taula que hi havia a la Plaça de l’Església. Irene, abans que tot, li feia una última passada, perquè totes les peces estigueren perfectes.

Ens reunirem per equips per tal de crear els senyals. Lletres, peces, colors… ja ho tenim. El resultat del treball de tots estava ahí. I és que cadascú va pensar i fer com volia que fora el seu senyal.

Per últim, només calia penjar un dels senyals a un dels llocs emblemàtics de Xàbia. A la plaça de l’Església, a l’edifici de l’Ajuntament, la van col·locar.

Ara esperem desitjosos el dia de la inauguració. Un dia festiu que tindrem tots junts per conèixer amb detall el projecte Pas a Pas, Camins Escolars Xàbia. Esteu atents, però vos esperem a tots.