Dilluns 14 a la sala del Museu, presentació del Pedibús de Pas a Pas

Pas a Pas. Camins Escolars Xàbia entra en una nova fase. Fins ara hem donat passos importants, des de la instal·lació d’uns bancs davant de l’accés del col·legi del Port, fins el disseny i la construcció dels senyals que marquen la primera ruta escolar, amb els xiquets del Maria Inaculada, el Graüll i el Vicente Tena.

Per a esta fase, entenem que és fonamental seguir implicant més veïns de Xàbia, als que va dirigit el projecte Pas a Pas.

Amb esta finalitat, vos convidem a la reunió que tindrà lloc dilluns 14 de març en la sala del Museu a les 19h. Durant la reunió, vos convidarem per participar en el primer Pedibus que tindrà lloc el divendres 8 d’abril, i que es repetirá cada divendres. En esta prmera fase del Pedibus, organitzarem rutes per anar caminant als col·legis María Inmaculada, Trenc d’Alba, Vicente Tena y Graüll. Més endavant incorporarem rutes per tal d’anar a tots els centres educatius de Xàbia. A la reuió informativa, també presentarem l’estat del projecte fins el moment, la posada en marxa de la xarxa d’amics de Pas a Pas i la programació d’activitats per a esta fase.

Vos esperem.