Continuem caminant després de 14 mesos

Dissabte estiguerem a Pinosol amb un bon grapat de pares i mares que s’interessaren pel projecte Pas a Pas. Per a la xarrada prepararem este resum que ens ha servit per reflexionar una miqueta al voltant el que hem fet i el que volem continuar fent a Xàbia.

Com dèiem al començament del projecte, ara fa 14 mesos més o menys, volem convidar-te a este projecte d’educació que consisteix en una cosa tan senzilla com anar caminant al col·le. I és que al llarg dels últims anys hem oblidat este costum meravellós. Estem tractant de recuperar eixe costum d’anar caminant, i hem vist que iniciatives com el Pedibús han captivat els menuts per que es la manera més divertida d’anar al col·le. I és clar que Pas a Pas beneficia a tots. Xàbia és un poquet més habitable, menys contaminada i més segura des que començàrem. Els xiquets i les xiquetes, amb millor forma física, més autònoms i més feliços. I els ciutadans, més intel·ligents. Ara, anem a obrir més línies de Pedibús i continuem necessitant que esta iniciativa siga un projecte col·lectiu perquè es puga mantindre en el temps per tal de recuperar el carrer per als ciutadans.