El meu col·le és mou (part segona)

El que voliem d’esta activitat és (re) conéixer i imaginar com seria l’entorn de l’escola ideal. Ens apropem des de l’escola al carrer per conéixer com anem al col·le i les possibilitats de millora de les rodalies de l’escola.

I com ho hem fet?. Irene y Toni, ens contaren què era Pas a Pas tot i que la majoria dels xiquets i xiquetes ja ho coneixien, especialment el Pedibús. A més avanzaren en què consistira l'activitat del día.

Després, tots al carrer.

El primer que voliem saber es què ens trobem de camí al col·le. Per això repartirem uns fulls per tal de que els xiquets i xiquetes enregistraren tot allò que envolta el col·le i el que es troben quan van de camí.

El treball de camp del joves urbanistes va començar un poquet a la babalà. Però és que un carrer en el que no passen cotxes és molt atractiu, per a córrer!!!

La presa de dades va ser intensiva i els xiquets i xiquetes s'ho prengueren seriosament però sense oblidar de disfrutar del moment.

L'ajuda de les mestres i dels mestres va ser fonamental per a l'activitat i també per als xiquets.

No deixarem cap racó sense escorcollar i cap element del carrer sense mesurar.

Després d’una paradeta per a pegar un mosset, volíem conéixer que cap al carrer i continuarem amb el treball de camp, amb un nou full per dissenyar l’entorn que volem per al nostre col·le.

I després d'una feina ben feta, a continuar aprenent a l'escola però també al carrer.

I este, es el resultat de l'activitat de hui.

Cert, que les propostes dels xicotets urbanistes no es veuen massa bé, però el vídeo és divertit. Per això, farem una sel·lecció i vos mostrarem els dibuixos a esta finestra.