Millorem l’entorn del col·le

Arribem al final de curs i hem tret bones notes. I és que començarem fa uns mesos este xicotet projecte de mobilitat infantil al que anomenarem Pas a Pas. Hem volgut, perquè així ho demanarem els membres del consell dels xiquets, promoure una manera més divertida d’anar al col·le perquè és millor per a la seua salut, perquè és més sostenible i perquè ensenya els menuts a moure’s pel món. La intenció final és la d’aconseguir que Xàbia siga més habitable tractant de conscienciar els ciutadans amb la necessitat del canvi d’hàbits i també per recuperar el carrer per a les persones, com a espai de trobada i de joc. Més o menys com era fa un parell de dècades.

I per això per tancar este curs, prepararem una festa al carrer. A més del berenar, que no pot faltar mai a les trobades de Pas a Pas, pensarem que podíem millorar l’entorn del María Inmaculada. I ens posarem a fer faena.

La qüestió era simple. Amb unes botelles d’aigua buides, unes pedres, pintura i unes plantes volíem convertir el carrer en un mural de flors i mentre, aprofitar el carrer sense cotxes, per a jugar. Aprofitarem l’ocasió també per explicar el que havien fet al llarg del curs.

Vulguerem també reconèixer oficialment l’esforç de tots els participants del Pedibús de Pas a Pas. Els xiquets i xiquetes que han anat caminant tots els divendres i també a les voluntàries que han fet possible esta iniciativa de mobilitat sostenible.

I per tal de resumir totes les imatges que hem viscut a esta celebració vos convidem a que disfruteu d’este vídeo. Está és la pel·lícula del dia.